Reducere! MyDiffuser NEST Mareste

MyDiffuser NEST

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1019

Nou

MyDiffuser NEST-evita afectarea proprietatilor uleiurilor esentiale

Mai multe detalii

999 Articole

514,48 lei

My Diffuser NEST - difusor ultra-modern de uleiuri esentiale - aparat pentru wellness, obiect de decor si lampa in acelasi timp

     Mydiffuser este un dispozitiv de wellness care combină cunoașterea culturii orientale și cele mai recente descoperiri științifice. Este singurul tip de aparat care pastreaza proprietatile terapeutice , nu doar olfactive, ale uleiurilor esentiale. Functioneaza pe baza de ultrasunete, nu caldura.

Functiuni: Obiect de decor, lampa, difusor de uleiuri esentiale

MyDiffuser Nest difuzează în aer sub efectul ultrasunetelor, miliarde de microparticule care constau dintr-un amestec de apă și uleiul esențial ales de tine.. În funcție de uleiul esențial sau combinatia de uleiuri esentiale utilizata, efectele asupra sanatatii pot fi variate: relaxare, aer curat, inlesnirea respiratiei, de purificare a aerului, creeaza atmosfera pentru meditație, revigorant cand suntem obositi, accelereaza o adormire rapida si un somn odihnitor, si multe alte efecte benefice organismului.

     De ce este diferit fata de difusoarele clasice (pe baza de caldura): 1. Caldura deterioreaza molecula si proprietatile uleiului esential si ramande doar aroma (ceea ce nu e cazul la MyDiffuser);  2.Tehnologia pe baza de ultrasuntete disperseaza in toate colturile incaperii miliarde de microparticule inlesnind absorbtia acestora in organism, efectul dorit fiind mai puternic si mai rapid instalat.

     Este recomandata utilizarea MyDiffuser impreuna cu uleiurile esentiale din aceeasi gama: MyDiffuser TONIC, RESPIRE, MEDITATION, SENSUEL, ASSAINISSANT (vezi sectiunea speciala dedicata pe www.aromatory.ro)

Specificatii tehnice:
• Tensiune: 24V DC
• Putere: 12W
• Capacitate: 200 ml
• Diseminare: Continuă - 20 sec on / off 40 sec
• Lampa Led: lumina alba filtrata prin culoarea aparatului, 2 intensități

Greutate 0.600

Scrieţi o recenzie

Insomnie, Probleme de somn - Synergie DOUCE-NUIT - Combinatie de uleiuri esentiale pentru somn linistit

Synergie DOUCE-NUIT va ajuta să creați o ambianță care favorizeaza somnul.

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }