Reducere! MyDiffuser Pyramide Mareste

MyDiffuser Pyramide

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1006

Nou

MyDiffuser PYRAMIDE-pastreaza proprietatile uleiurilor esentiale

Mai multe detalii

10 Articole

Ultima bucata!

427,39 lei

My Diffuser NEST - Singurul tip de aparat care difuzeaza uleiurile esentiale in aer fara a le afecta proprietatile benefice asupra sanatatii

Difusor ultra-modern de uleiuri esentiale - aparat pentru wellness, obiect de decor si lampa in acelasi timp

Beneficii:

- purifica aerul din incapere

- umidifiaza aerul si ajuta la o respiratie usoara

     Mydiffuser este un dispozitiv de wellness care combină cunoașterea culturii orientale și cele mai recente descoperiri științifice. MyDiffuser Nest difuzează în aer sub efectul ultrasunetelor, miliarde de microparticule care constau dintr-un amestec de apă și uleiul esențial ales de tine.. În funcție de uleiul esențial sau combinatia de uleiuri esentiale utilizata, efectele asupra sanatatii pot fi variate: relaxare, aer curat, inlesnirea respiratiei, de purificare a aerului, creeaza atmosfera pentru meditație, revigorant cand suntem obositi, accelereaza o adormire rapida si un somn odihnitor, si multe alte efecte benefice organismului.

     De ce este diferit fata de difusoarele clasice (pe baza de caldura): 1. Caldura deterioreaza molecula si proprietatile uleiului esential si ramande doar aroma (ceea ce nu e cazul la MyDiffuser);  2.Tehnologia pe baza de ultrasuntete disperseaza in toate colturile incaperii miliarde de microparticule inlesnind absorbtia acestora in organism, efectul dorit fiind mai puternic si mai rapid instalat.

     Este recomandata utilizarea MyDiffuser impreuna cu uleiurile esentiale din aceeasi gama: MyDiffuser TONIC, RESPIRE, MEDITATION, SENSUEL, ASSAINISSANT (vezi sectiunea speciala dedicata pe www.aromatory.ro)

Greutate 0.590

Scrieţi o recenzie

Respiratie Usoara - Synergie RESPIRE 10 ml - Combinatie de Uleiuri Esentiale Pentru eliberarea cailor respiratorii

Synergie RESPIRE 10ml-nas infundat, discomfort respirator, gripe, traheo-bronsite, pneumonii, rhino-conjunctivite, si alte probleme in sfera ORL sau pulmonara

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }