Varsta este doar un numar. Nu varsta ne face sa aratam mai batrane ci felul in care ne ingrijim astfel incat sa ne pastram tineretea. De la produsele de cosmetic pe care le folosim la ce obisnuim sa consumam ca alimente sau cat ne odihnim. Afla care sunt secretele unui decolteu mereu tanar!
Eficacitatea a fost dovedita clinic prin testari ecografice, colorimetrice si masuratori dermatologice pe loturi de persoane cu prezenta vergeturilor dupa ingrasare/slabire, dupa sau in timpul sarcinii
Scarfix este singurul DISPOZITIV MEDICAL fara silicon aprobat pentru tratamentul cicatricilor inestetice post chirurgicale, post arsuri sau traumatisme, post acnee, dermabraziune, tratamente laser, sau alte tratamente cosmetice, inlaturare de tatuaje, rosaceea.
De Valentine's Day cu totii ne dorim sa surprindem persona iubita. Uneori ne iese, alteori nu. Dar foarte important este sa ii faci un cadou ce crezi ca o reprezinta.
Multe dintre remediile naturale ce se adreseaza insomniei includ sfaturi precum evitarea cafeinei, adoptarea unui stil de viata activ si ajustarea mediului din dormitor. Dar acestea nu sunt suficiente pentru a elimina problemele.
Showing 1 to 5 of 11 (1 Pages)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }