Despre noi

Adsenso BioLIFE

Adsenso Biolife este o companie tanara care activeaza in domeniul sanatatii familiei si care pune la dispozitia consumatorilor romani, sanatosi sau pacienti, produse naturale de calitate certificata si solutii terapeutice pentru probeleme estetice. Prin AROMATORY.RO, Adsenso Biolife isi propune sa adauge valoare sanatatii romanilor indemnand la utilizarea de produse certificate, naturale.  Urmariti-ne si pe Facebook: 

www.facebook.com/adsensoromania

Noi

Partenerii externi ai Adsenso Biolife:

Alanine Laboratory - Belgia; companie certificate exclusiv pentru produsele de origine din agriculturea biologica; EOBBD, AGRICULTURE BIOLOGIQUE; portofoliul cuprinde uleiuri esentiale, sampoane si tratamente pe baza de uleiuri esentiale, difuzoare de uleiuri esentiale pe baza de ultrasunete (pentru pastrarea proprietatilor terpeutice ale uleiurilor esentile).

Skin Repair Innovative Solutions - Montreal, Canada; companie ale carei produse sunt cerrtificate si aprobate de Food & Drug Administration (SUA), Agentia Europeana a Medicamentelor - pentru dispozitive medicale, Uniunea Europeana pe portalul produselor cosemtice si, implicit, de orgnismele de acreditare ale statului roman. SR Innovative Solutions utilizeaza substante naturale descoperite relativ recent si studiate pentru efectele acestora asupra sanatatii pielii (preventia si tratamentul cicatricilor inestetice, stimularea hidratarii pielii prin activarea mecanismelor naturale ale pielii in zona sanilor, decolteului, fetei si mainilor si preventia/tratamentul vergeturilor.

Aromatory.ro este o marca a Adsenso Biolife SRL. Produsele pe care le gasiti pe site se regasesc perfect in valoarea principala a companiei, aceea de a adauga valoare la sanatatea romanilor prin produse naturale (fara pesticide, fara parabeni si fara coloranti artificiali), bio, organice si cu certificari internationale (America de Nord, Europa si Estul Mijlociu) in ceea ce priveste calitatea. Toate produsele au certificarile E.O.B.B.D. (Essential Oil Botanically and Biochemically Defined), Agriculture Biologique sau certificarile unor organisme medicale riguroase precum Food & Drug Administration (FDA), Agentia Europeana a Medicamentelor (EMEA) si Agentia Nationala a Medicametelor si dispozitivelor Medicale (ANMDM) din Romania. Unele din produsele www.aromatory.ro sunt inregistrate de organismele mai sus mentionate ca dispozitive medicale de clasa I.

Aromatory.ro pune la dispozitia pacientilor sau persoanelor sanatoase produse pentru rezolvarea unor probleme de sanatate: cicatrici inestetice (preventie si tratament), prevenirea imbatranirii pielii decolteului si sanilor, combaterea vergeturilor (preventie pe timpul sarcinii si tratament post sarcina, fluctuatii de greutate sau crestere in inaltime la adolescenti), probleme ale parului (caderea parului, matreata, par gras, par uscat si degradat) si aromaterapie pentru solutia unor probleme de insomnie, afectiuni respiratorii (raceala, gripa, pneumonie, faringite, traheite, bronsite) insomnie, cresterea imunitatii (la copii sau persoane in varsta), cresterea apetitului sexual, eliminarea mirosurilor neplacute, relaxare dupa o zi grea sau cresterea tonusului si energiei fizice si mentale atunci cand este necesar acest lucru.

AROMATORY.RO ADAUGA FRUMUSETE SANATATII TALE!


Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }