Reducere! Synergie Assainissant 10 ml - pentru curatarea aerului din incaperi Mareste

Curatarea aerului din incaperi - Synergie ASSAINISSANT - Combinatie de Uleiuri Esentiale pentru aseptizarea aerului

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1008

Nou

Synergie ASSAINISSANT-va ajuta sa curatati aerul in camera, imunitate

Mai multe detalii

19 Articole

65,59 lei

Aceasta combinatie specifica de uleiuri esentiale va ajuta sa luptati impotriva microbilor si impuritatilor din aer pentru a creea o atmosfera curata pentru copii, varstnici sau orice persoane predispuse la imbolnaviri sau cu diverse patologii ce necesita un aer curat. 

Cu arome de Molid Negru de Canada, Brad si Pin Siberian si Eucalyptus Globulus , aceasta combinatie creeaza o atmosfera curata similara din padurile de foioase si conifere din era preindustriala; in acelasi timp contribuie la umidificarea aerului respirat prin folosirea unui MyDiffuser pe baza de ultrasunete (e: MyDiffuser PYRAMIDE sau WOODY).

aer curat pt copii si batrani

Aceasta combinatie de uleiuri esentiale dezvoltata de Herba Helvetica va permite sa difuzati un maxim de natura in mediul dumneavoastra si sa va bucurati de virtutile sale.

Se recomanda utilizarea alternativa cu Combinatia de Uleiuri Aromatice pentru Ameliorarea Problemelor Respiratorii - Synergie RESPIRE 10 ml.

Greutate 0.043

Scrieţi o recenzie

MyDiffuser Pyramide

MyDiffuser PYRAMIDE-pastreaza proprietatile uleiurilor esentiale

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }