Combinatie de Uleiuri Aromatice pentru MEDITATIE - Synergie MEDITATION Mareste

Relaxare, Meditatie - Combinatie de Uleiuri Aromatice- Synergie MEDITATION

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1013

Nou

Synergie MEDITATION-atmosferă relaxantă, ganduri pozitive si calmarea mintii

Mai multe detalii

1000 Articole

65,59 lei

Combinatie de Uleiuri Aromatice pentru MEDITATIE - Synergie MEDITATION

Alianță olfactiva de Grapefruit, paciuli, lemn de santal de Nepal si cuisoare oferă o atmosferă caldă și senzuală, invita la optimism, relaxare si meditație.

Capabila de a reconcilia extremele, acesta reuneste extremul Occident, grădina Hesperidelor și mirosuri din Orientul Îndepărtat într-un armonic care va facilita perfect orice sesiune de relaxare, tema de introspectie sau seri de prietenie și intime.

Această sinergie de uleiuri esentiale dezvoltate de Herba Helvetica vă permit difuzarea unui maxim de natură și se va bucurati de virtuțile sale.

Relaxare si meditatie

Se recomanda utilizarea alternativa si cu alte tipuri de uleiuri aromatice de la HERBA HELVETICA difuzandu-le in aer cu aparatele MyDIFFUSER, singurul tip de aparat care pastreaza calitatile ale uleiurilor esentiale.

Greutate 0.043

Scrieţi o recenzie

Respiratie Usoara - Synergie RESPIRE 10 ml - Combinatie de Uleiuri Esentiale Pentru eliberarea cailor respiratorii

Synergie RESPIRE 10ml-nas infundat, discomfort respirator, gripe, traheo-bronsite, pneumonii, rhino-conjunctivite, si alte probleme in sfera ORL sau pulmonara

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }