Synergie TONIC  -pentru cresterea gradului de energie fizica si mentala Mareste

Energie fizica si mentala - Combinatie de uleiuri esentiale - Synergie TONIC

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1014

Nou

Synergie TONIC - iti reda tonusul si creste nivelul de energie

Mai multe detalii

18 Articole

65,59 lei

Combinatia de uleiuri esentiale pentru cresterea energiei si tonusului mental - Synergie TONIC


Adevărata sursă a tineretii, uleiul esential de grapefruit, menta piperata și arbore tasmanian de guma albastru, va trezi entuziasmul și vitalitatea atunci cand aveti nevoie de un plus de energie. Se recomanda in perioade de lucru intens si prelungit, la birou si acasa, atunci cand aveti nevoie de concentrare pentru activitati fizice sau care necesita un nivel ridicat de atentie intelectuala.

Foarte proaspeta, aceasta armonie olfactivă de stimulare are, de asemenea, proprietăți de curățare valoroase care ajuta la prevenirea contagiunii și epidemiilor.

Aceasta combinatie de uleiuri esentiale dezvoltata de Herba Helvetica va permite sa difuzati un maxim de natura in mediul dumneavoastra si sa va bucurati de virtutile sale.

tonus si energie

Se recomanda utilizarea alternativa si cu alte tipuri de uleiuri aromatice de la HERBA HELVETICA difuzandu-le in aer cu aparatele MyDIFFUSER, singurul tip de aparat care pastreaza calitatile ale uleiurilor esentiale.

Greutate 0.043

Scrieţi o recenzie

Respiratie Usoara - Synergie RESPIRE 10 ml - Combinatie de Uleiuri Esentiale Pentru eliberarea cailor respiratorii

Synergie RESPIRE 10ml-nas infundat, discomfort respirator, gripe, traheo-bronsite, pneumonii, rhino-conjunctivite, si alte probleme in sfera ORL sau pulmonara

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }