Synergie DOUCE-NUIT - pentru somn linistit Mareste

Insomnie, Probleme de somn - Synergie DOUCE-NUIT - Combinatie de uleiuri esentiale pentru somn linistit

Alanine Laboratory Alanine Laboratory

1012

Nou

Synergie DOUCE-NUIT va ajuta să creați o ambianță care favorizeaza somnul.

Mai multe detalii

999 Articole

65,59 lei

Combinatie de uleiuri esentiale pentru somn linistit - Synergie DOUCE-NUIT

Această compoziție aromatică cu arome florale și fructate calmeaza tensiunile nervoase și musculare și oferă o atmosferă de relaxare și vindecare.

Lavanda de Provence si Litséa Bay cu parfum de verbena exotica au ca efect: calmeaza mintea și inima prin invitarea la o viziune optimistă și pozitivă. Acestea pregătesc un somn odihnitor si previn coșmarurile și temerile pe timp de noapte; scade numarul de treziri pe parcursul noptii si prelungesc perioada de somn.

Această sinergie de uleiuri esentiale dezvoltate de Herba Helvetica vă permit difuzarea unui maxim de natură și se va bucurati de virtuțile sale.

somn linistit, insomnie

Se recomanda utilizarea alternativa si cu alte tipuri de uleiuri aromatice de la HERBA HELVETICA difuzandu-le in aer cu aparatele MyDIFFUSER, singurul tip de aparat care pastreaza calitatile ale uleiurilor esentiale.

Greutate 0.043

Scrieţi o recenzie

Energie fizica si mentala - Combinatie de uleiuri esentiale - Synergie TONIC

Synergie TONIC - iti reda tonusul si creste nivelul de energie

Alanine Laboratory este compania belgiana specializata in punerea pe piata europeana a produselor destinate starii de bine si sanatate a organismului. Toate produsele comapniei Alanine Laboratory au la baza uleiuri esentiale rezultate din agricultura biologica si certificate Ecocert si E.O.B.B.D. - organisme internationale care atesta calitatea si originea ingredientilor naturali.

Puneti o intrebare

(optional)
*(necesar pentru a primi raspunsul)
Accept

Acest site folosește cookie-uri.

} }